U subotu 9. veljače “Općinski fašnjak u Hodošanu”

KUD Općine Donji Kraljevec i MO Hodošan organiziraju zajedničku manifestaciju pod nazivom “Općinski fašnjak u Hodošanu”. Organizator će se pobrinuti za kuhano vino, krafne i slatkiše, a pokrovitelj manifestacije je Općina Donji Kraljevec.

Okupljanje prijavljenih maskiranih grupa je na ulazu u Hodošan u Čakovečkoj ulici (kod trokuta) u 14,30 sati u subotu 9. veljače. U pratnji Puhačkog orkestra Općine D. Kraljevec, mimohod kreće Glavnom ulicom do stadiona gdje će biti centralni dio manifestacije. Sve prijavljene grupe biti će predstavljene na postavljenoj bini kako bi prosudbena komisija mogla izabrati one najbolje.

Za najbolje maske osigurane su vrijedne nagrade. Za prvo mjesto 1.500 kuna, drugo 1.000, a treće 500 kuna. U dječjoj kategoriji nagrada za najbolju masku je 700 kuna, za drugo mjesto 500, dok će treća maska dobiti 300 kuna. Na natjecanje se prijavljuju i natječu za nagradu samo grupne maske, a mogu se prijaviti i sudjelovati u natjecanju grupe koje nisu s područja općine Donji Kraljevec.

Maskiranom grupom se smatraju minimalno četiri osobe. Nakon proglašenja najboljih, druženje se nastavlja u prostorijama NK Hodošan uz ples i zabavu. Više informacija saznajte na općinskim internet stranicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije