Uspješan brak je moguć, ali na njemu treba “raditi”

Tridesetak posjetitelja radionice “Tajne uspješnog braka” vrlo mudro je proteklog petka 1. veljače iskoristilo upravo toliko vremena – 60 minuta. Kao uvod u radionicu, mlada kantautorica iz Šenkovca Lea Šprajc odsvilala je i otpjevala svoju autorsku pjesmu o ljubavi.

Diplomirani bračni savjetnici iz Udruge “Fokus” iz Zagreba Davor i Sanja Kukec prisutnima su prenijeli poruku da je moguće imati uspješan brak, ali da na braku treba “raditi”. Kako rješavati sukobe bila je tema koja je dominirala radionicom. Posjetitelji su iskazali stav da je predavanje bilo odlično, da se o braku premalo govori, te da bi ovakve radionice trebale biti češće organizirane.

Misija Evo-me, Međimurska inicijativa za pomoć potrebitima i Ravnateljica Knjižnice i čitaonice Šenkovec Božica Mezga bili su inicijatori organizacije ovog predavanja. Pozivaju stanovnike  Šenkovca i okolice da iskoriste prekrasnu Knjižnicu i čitaonicu u Šenkovcu za iznajmljivanje velikog broja naslova knjiga, čitanje dnevnih i tjednih novina, besplatnog korištenja interneta te posjetu seminarima i radionicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije