Poziv za sudjelovanje na “Serjojnskom fašniku” 2013.

Grad Mursko Središće i tamošnja Tusristička zajednica pozivaju vas da dođete na tradicionalni “Serjojnski fašnik” koji će se održati u subotu 2. veljače u 14 sati. Program manifestacije  sastojat će se od maskirane povorke (dječji vrtići i odrasli), te zabavnog programa u sportskoj dvorani u Murskom Središću, gdje će se prirediti druženje uz besplatno jelo i piće za sve sudionike povorke, a i drugi gosti su dobrodošli.

Okupljanje male fašničke povorke (dječji vrtići) biti će ispred Promenade (Trg bana Josipa Jelačića) Mursko Središće 13,30 sati. Maskirana povorka dječjih vrtića uz pratnju mažoretkinja i Puhačkog orkestra Mursko Središće kreće u 14 do Stare škole gdje će u 14,15 sati dječji vrtići predstaviti svoje maske uz kratki zabavni program, a nakon predstavljanja čeka ih čašćenje krafnama, čajem i slatkišem.

Okupljanje velike fašničke povorke biti će ispred sportske dvorane u 14 sati. U 14,45 je polazak fašničke povorke prema centru grada, ulicama: Vladimira Nazora, Frankopanska, Trg bana Josipa Jelačića do Trga braće Radić, gdje će se svaka fašnička skupina predstaviti. Svi učesnici povorke po završetku predstavljanja vraćaju se natrag u sportsku dvoranu na okrjepu i druženje.

U slučaju lošeg vremena manifestacija se ne odgađa. Tradicionalna povorka fašničkih skupina kreće od sportske dvorane u 14,45 centrom grada do stare škole, gdje će se predstaviti. Mala fašnička skupina dječjih vrtića u slučaju lošeg vremena nastupiti će u 14 sati u sportskoj dvorani Mursko Središće.

Za sve dodatne informacije, obratite im se na brojeve  040 500 500 i 098 956 7855 ili na email: turistickazgms@gmail.com. Ispunjenu prijavnicu pošaljete do 25. siječnja 2013. godine na adresu: Trg bana Josipa Jelačića 10, 40315 Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije