Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Kad se poštari rastaju: Ivan Ciglarić i Josip Tot se oprostili od svojih kolega s posla
E.M.

SLUŽBU NAPUSTILI ISO I JOŽEK

FOTO Kad se poštari rastaju: Ivan Ciglarić i Josip Tot se oprostili od svojih kolega s posla

Ivan Ciglarić - Iso (61) iz Novog Sela Rok nakon 36 godina rada kao poštar otišao je u zasluženu mirovinu, dok je Josip Tot - Jožek iz Domašinca nakon 13 godina rada otišao drugi posao potražiti u inozemstvo.

Na nedavno odigranom Memorijalnom turniru „Darko Tkalec“ u Sivici, kojeg su tradicionalno organizirali njegovi prijatelji poštari, na istome su se Ivan Ciglarić Iso i Josip Tot Jožek oprostili od svojih kolega s posla.

Nakon 36 godina provedenih u čakovečkoj pošti u zasluženu mirovinu je otišao Ivan Ciglarić, poznatiji kao Iso i dobri duh pošte, veliki šaljivdžija, prijatelj koji je uvijek svakome pomagao, a  posebno su to osjetili mladi.

Kad se poštari rastaju: Ivan Ciglarić i Josip Tot se oprostili od svojih kolega s posla Fotogalerija

Od prijatelja poštara se oprostio i Josip Tot iz koji je isto tako bio izuzetno cijenjen u kolektivu gdje je jedno vrijeme bio i kontrolor. On je smatrao kako će mu novi, inozemni posao biti bolji i unosniji. Njihovi prijatelji poštari na čelu s Mladenom Jančecom, Josipom Lukačem i Stjepanom Vonićem predali su im poklone u ime svih kolega. Ivan je dobio inox posudu i sat sa simpatičnom porukom 'sretna mirovina', a Josip sat s posvetom 'sjeti se nekad na svoje poštare'.

Na toj svečanosti dojmio nas je govor Roberta Bajrektarevića, koji je na kraju naglasio: - Sada kada odlaze želimo im još samo reći, Ivane i Josipe hvala vam za sve! Uslijedilo je i zajedničko druženje uz obilje hladnih napitaka i odlično pripremljenim grahom, majstora zanata Zlatka Mikaca - Škorića.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!