AKTIVNOSTI UZ POŠTIVANJE MJERA

SVETA MARIJA Epidemiološka situacija desetkovala je bogatstvo sadržaja Dana općine

Da je normalno vrijeme, u općini Sveta Marija sada bi se odvijalo sijaset aktivnosti vezanih uz njihove Dane koji se u ovoj sredini obilježavaju uz katoličku svetkovinu Velike Gospe

Kako nam je rekla općinska načelnica Đurđica Slamek, uobičajne i tradicionalne aktivnosti do sada su proveli ribiči Klena, izuzev manifestacije Ljeto ribe uz Dravu, a u tijeku je malonogometni noćni turnir u organizaciji NK Mladost Sveta Marija.

– Ove godine nećemo imati svečanu sjednicu Općinskog vijeća kada na njoj, između ostalog, nagrađuju najzaslužnije pojedince i udruge, osnovce i studente. Od toga nećemo odstupiti i za njih ćemo organizirati prijam – rekla je i dodala kako će datum i vrijeme biti određeni na radnoj sjednici OV-a koja će biti u petak, 7. kolovoza.

Dodala je i to kako će se sve vjerske aktivnosti odvijati kao i ranijih godina, normalno uz poštivanje epidemioloških mjera.

S načelnicom Slamek razgovarali smo u njezinom novo uređenom i opremljenom uredu, nakon kompletne adaptacije općinske zgrade. Uređeni uredi zgradi daju poseban sjaj. Za njihovo opremanje utrošeno je 150.000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije