Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO U Čakovec stigao lunapark Čarli, velika novost je sky flyer na 33 metra visine!
Miroslava Novak Hranjec

UŽIVAJU DJECA, ALI I ODRASLI

FOTO U Čakovec stigao lunapark Čarli, velika novost je sky flyer na 33 metra visine!

Dođite i razveselite svoju djecu posjetom najljepšem zabavnom parku - lunaparku Čarli, a velika novost je Sky flyer na 33 metra

Nakon dugo vremena koje smo morali provoditi u zatvorenim prostorijama, došlo je vrijeme da možemo izvesti svoju djecu i osigurati im kvalitetno vrijeme na otvorenom. Stoga je sjajna vijest da je danas otvoren najljepši zabavni park – lunapark za djecu u Čakovec.

U Čakovec stigao lunapark Čarli, velika novost je sky flyer na 33 metra visine! Fotogalerija

Sukladno propisima i uputama za sve posjetitelje su osigurana dezinfekcijska sredstva, kao i upute o pravilnom držanju razmaka. Svi djelatnici rade u skladu s uputama epidemiologa tako da je sigurnost svih posjetitelja na najvećem mogućem nivou.

Uz sve tehnološke napretke, lunapark i dalje predstavlja ultimativnu zabavu za djecu, ali i njihove roditelje. Nakon dugo vremena zabrane rada, u Čakovec se vratio Lunapark. U zelenoj oazi svojim posjetiteljima nudi naprave za sve generacije. Očekuju vas vrtuljci, neizostavni autići, Kuća smijeha, baloni, bungee jumping, simulator 7D pa sve do atraktivne naprave samo za najhrabrije – Ranger.

Najveća novost je nova naprava Sky flyer koji će vas provozati na 33 metara visine i osigurati vam panoramsku vožnju za sjećanje. Zabavni park otvorio je svoja vrata u četvrtak, 30. srpnja te će na navedenoj lokaciji ostati sigurno sljedećih deset dana. Stoga ako niste otputovali, odvedite i razveselite svoju djecu posjetom ovom prekrasnom zabavnom parku.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!