SVETI MARTIN NA MURI

MURAKON Poznat je datum održavanja 7. festivala suvremene poezije na obali Mure!

Pozivaju se svi one koji vole poeziju i ljepotu prirode da dođu na ovaj skup kulture 'nad vodom' i provedu lijepu večer uz Muru

Tjedan koji je upravo počeo, kao i dani poslije, bit će u svetomartinskoj općini vrlo zanimljivi i sadržajno bogati.

Naime, u Općini Sveti Martin na Muri u tijeku su Dani turizma 2020., a događaj broj jedan ovog tjedna je MURAKON 7. međunarodni festival suvremene poezije koji je na programu 1. dana kolovoza od 20 sati pa dok se poezija bude izgovarala i slušala.

Festival poezije MURAKON bit će u Žabniku u Labirintu ljubavi, kod Centra za posjetitelje na desnoj obali rijeke Mure. Organizator festivala je Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri, čiji direktor David Novinščak poziva sve one koji vole poeziju, kao i one koji vole ljepotu prirode, da dođu na ovaj skup kulture ‘nad vodom’ i provedu lijepu večer i dio noći u okruženju koje u ovakvim prigodama uvijek diše i odzvanja pozitivno u svakom čovjeku i biću.
PozIvu se pridružuje i Zlatko Kraljić, idejni začetnik MURAKON-a, koji i ove godine na festival dovodi poznata i manje poznata imena moderne ili suvremene poezije s ovih europskih prostora.

Isto tako, u sve vrijeme Dana turizma u turističkim i ugostiteljskim destinacijama prigoda je za degustiranje enogastronomskih i drugih delicija te sadržaja koji su svetomartinsku općinu učinili turistički prepoznatljivom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije