nevjerojatan problem

U SELNICI IMA I TOGA Kome smeta prometna signalizacija? Kradu im zrcala uz prometnice

- Do sada su nam ukrali 6 zrcala uz općinske prometnice i puteve i tako počinili materijalnu štetu općini od nekoliko tisuća kuna. Ugrožena je i sigurnost sudionika u prometu - naglašava načelnik Ervin Vičević

Općina Selnica, kao i žitelji općinskih naselja ali i drugi sudionici u prometu na ovom području, susreću se s gotovo nevjerojatnim problemima, a to je, što su nestala brojna sigurnosna ogledala na mjestima gdje se sa sporednih cesta i puteva uključuje na prometnice s prvenstvom prednosti.

Općinski načelnik Ervin Vičević kaže kako je ukradeno i odneseno 6 ogledala ili zrcala u nekoliko općinskih naselja čime je ugrožena sigurnost sudionika u prometu ali i općini nanijeta materijalna šteta. Vičević kaže kako mu nije jasno tko je taj koji ide krasti prometnu signalizaciju i dodaje kako je općina policiji podnijela prijave krađa ogledala, ali do sada nije dobila odgovor jesu li počinitelji otkriveni i jesu li podnijete prijave nadležnom sudu.

Pitali smo načelnika Policijske postaje Mursko središće mr.sc. Miljenka Vrbanca je li policija pronšla počinitelje ovih nedjela, te što je poduzeto?

– Glede pokradenih prometnih ogledala nisu pronađeni počinitelji te ništa nije po tom pitanju riješeno – rekao nam je Vrbanec.

Kada su u pitanju ovakve i slične krađe u Međimurju, misli su usmjerene prema jednoj nacionalnoj manjini, međutim nekoliko žitelja Zebanca nam je reklo, kako su oni sigurni da zrcala nisu odnijeli onii, nego oni koji ne vole općinskog načelnika i jalni su mu što dobro vodi općinu i brine za ljude.

Kažu, kako su upravo takvi nedavno razbili autobusnu postaju ‘pre lipici’ i oštetili prozorsko staklo na Domu kulture u Selnici.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije