mali znanstvenici

ZNANOST U KAPLJICI VODE U Totovcu održana zanimljiva znanstvena radionica

Radionicu su osmislile profesorice Srednje škole Čakovec, Monika Cindrić, Kristina Trstenjak Šifkovič i Marina Trstenjak Petran

Zabaviti djecu tijekom praznika, potaknuti ih na znanstveno mišljenje, suradnju, razvijanje ekološke svijesti bili su ciljevi radionice u sklopu projekta “Znanost u kapljici vode” koja je održana 9. srpnja 2020. godine u Totovcu.

Radionicu su osmislile profesorice Srednje škole Čakovec, Monika Cindrić, Kristina Trstenjak Šifkovič i Marina Trstenjak Petran, a realizirale u suradnji s MO Totovec. Predškolarci i osnovnoškolarci jako su se dobro snašli u ulozi malih znanstvenika, neki su poželjeli biti znanstvenici i napraviti svoje izume.

– Veselimo se budućim znanstvenicima. Osnovnoškolci su zaključili, da ovi u školi teški predmeti, mogu biti itekako zanimljivi i zabavni. Veselimo se ponovnom susretu s nekim novim izazovima i pokusima. Zahvaljujemo MO Totovec na dugogodišnjoj suradnji i Eko Međimurju na donaciji u sklopu projekta “Znanost u kapljici vode” kojom provodimo ovakve radionice – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije