Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Godišnja skupština: Korona diktira rad međimurskih samaca, no oni se ne predaju
Mladen Grubić

u udruzi 'dišu' jedni za druge

FOTO Godišnja skupština: Korona diktira rad međimurskih samaca, no oni se ne predaju

U subotu, 10. srpnja u restoranu KTC-a godišnju izvještajnu skupštinu održali su članovi Udruge samaca Čakovec.

Od 135 članova, skupštini se odazvalo njih 89, a kao gosti na skup su došli članovi srodnih udruga iz Varaždina i Koprivnice. Izvješće o minulom jednogodišnjem radu podnijela je predsjednica Slavica Tkalec iz Novog Sela Rok.

Godišnja skupština Udruge samaca Čakovec Fotogalerija

Rekla je kako su lani sve programske zadaće realizirali, naglasak je stavila na redovna nedjeljna okupljanja, druženja i plesove u čakovečkom hotelu Park. Spomenula je i šest realiziranih i nezaboravnih izleta, kupnju opreme za rekreativne svrhe i plave majice, zaštitni znak Udruge. Obilježili su i svaki značajni nadnevak, a svaki od njih je okarakteriziran masovnošću. Rekla je kako su si za ovu godinu isto tako zacrtali ambiciozne zadatke, nažalost desetkovani su radi COVIDA-19 pa sada se „krpaju” kako i kada stignu s temeljnim ciljem da ostanu na okupu da se druže  gdje pronađu malo veći prostor koji im je momentalno „rak rana”.

Tkalec je istaknula kako su 29. veljače ove godine imali zadnje veće okupljanje susretom srodnih udruga sjeverozapadne Hrvatske i dijela Slovenije, a da im je virus korone prekinuo sve daljnje planove. - Ne damo se i nećemo pred ničim pokleknuli jer mi samci smo ipak samo samci s velikom obitelji gdje u Udruzi „dišemo” jedan za drugog - poručila je.

Skupština je prihvatila dvije kadrovske promjene pa je novi dopredsjednik Pavao Štampar iz Palovca, a nova tajnica Štefica Sanjković iz Čakovca. Učinjeno je to zbog toga što su njihovi prethodnici iz objektivnih razloga podnijeli ostavke. Naglašeno je kako sada članstvo mahom komunicira kroz svoj Facebook profil „Međimurski samci i samice”, a sve vezano uz Udrugu članstvo može dobiti i posredstvom mobitela predsjednice Tkalec 098 9472 773.

Poslije skupštine je održana zajednička večera, a potom jedva dočekani ples uz glazbenu pratnju Radovana Radeka.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!