Mađerkin breg

GO!VGOrice – Vinarija Štampar ponovno priprema čaroliju okusa na Mađerkinom bregu

Pod geslom "GO!VGOrice" Vinarija Štampar zajedno sa svojim kolegama ponovno otvara svoja vrata te poziva sve zaljubljenike u dobru vinsku kapljicu i izvrsnu hranu da ih posjetite

Lokacija? Naravno, Mađerkin breg. Kada? Danas od 14:00 do 23:00 i
sutra, u subotu od 12:00 do 23:00 sata. Tko?
Štampari, David,
Monika i njihova ekipa te braća
Nekić i njihova flota vozila. Kombinacijom
Štamparovih vina i Nekićevih burgera dogodit će se čarolija.
Sumnjate u to?! Ni mi. Što nam pripremaju?

>> GO!VGOrice – Vinarija Štampar povno priprema čaroliju okusa na Mađerkinom bregu

Na Mađerkinom brijegu pripremati ćemo burgere koje ćemo
kombinirati sa Štamparovim vinima. Burgere spremamo na
grillu koji smo sami konstruirali te grillamo na drveni ugljen.
Uz svako jelo predlažemo naravno i pairing sa
vinom. – kaže Marin Nekić te predlaže: 

DUPLI ČIZZZZ – Pinot Sivi – klasični burger samo što kod
njega sve ide u duplo. Sočan i ukusan. Dupla pljeskavica, dupli
sir, rajčica, krastavci, luk, salata, mayo, ketchup

TELEVISIA PRESENTA – Chardonnay – pro et contra – burger kao
iz meksičke sapunice. Slastan i intrigantan. Dupla pljuska,
guacamole, pink jogurt, cherry rajčice, margarita luk sa Don
Julio anejo tequilom i svježa limeta, iceberg salata, mayo

McJANKEC – Urban red – Janjeći burger odnosno burger sa
janjećom pljesakvicom. Dupla janjeća pljeska, tziziki, rajčica,
luk, salata

Varijante pulled pork sendviča po kojima smo poznati ne
treba previše najavljivati. Važno za najaviti da pulled pork
sendviče možete naručiti tek navečer od 18 h. Njihova traženost
govori sama za sebe. Sve pulled pork sendviče odnosno meso za
njih pripremamo u našem ručno rađenom smokeru pod imenom Čade.
Smokamo na grabovini koju smo krčili preko zime i sušili u našem
Wood Vaultu (trezoru drva) na obroncima Bilogore.

Trailer mess je sendvič opasnih namjera – Pušipel – Trgana
sporo pečena svinjetina u 2 sloja sa osvježavajućim coleslaw od
komorača i kupusa. BBQ radimo sami. Za ovaj preporučujemo tabasco
i bulleit BBQ, brioche pecivo.
Kalimera BBQ je sendvič – Sauvignon – Sporo pečena svinjetina,
svježi krastavci, cherry rajčice, tziziki, BBQ, brioche pecivo.

ROCKET Pork – Pušipel – Sendvič sa majonezom od kapara i
limuna, sporo pečena svinjetina, rikola, umak od sira i listići
parmezana.

Picnic Nachos – Urban white pjenušac – Nachos sa umakom od
sira, origano i čips od pancete.

Zvuči savršeno, zar ne?! 

Pripreme su u tijeku. Nekići lagano “smokaju” dok David i Monika
pune frižidere. 

– Veselimo se drugom ovakvom eventu. Pripremili smo brdo
specijaliteta te pozivam sve ljubitelje vinske kapljice i dobre
hrane da nam se pridruže na Mađerkinom bregu. – kaže skromno
David, ali vjerujte biti će sve samo ne skromno! 

Štampari i Nekići su za vas na Mađerkinom bregu danas i sutra od
12:00 do 22:00 sata, jedini uvjet je da ste gladni i žedni! Sam
po sebi Mađerkin breg je čaroban, kad se tome pridoda Štamparov
pinot sivi i Nekićev dupli čizzz čarolija je
zagarantirana. Dobrodošli!  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije