Vijesti / Društvo
Društvo
TUŽNA VIJEST U tridesetprvoj godini preminula Varaždinka Vanja Žikić
Instagram

natjecateljica 'života na vagi'

TUŽNA VIJEST U tridesetprvoj godini preminula Varaždinka Vanja Žikić

Vanja Žikić preminula je danas u riječkoj bolnici nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća.

Vanja Žikić, 30-godišnja Varaždinka  koju smo upoznali prije dvije godine u showu 'Život na vagi' RTL-a preminula je danas u riječkoj bolnici nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća.

Vezana vijest

Vanja Žikić shrvani kolege Suze za Vanju: 'Svi smo se molili da ozdravi. Premlada je otišla'

- Duboko smo potreseni viješću o Vanjinom preranom odlasku. Vanja je bila divan prijatelj, član tima i kandidat naše treće sezone projekta 'Život na vagi'. Izražavamo duboku sućut obitelji i prijateljima. Neka joj je laka zemlja - potvrdili su iz RTL-a. 

Od Vanje se danas na društvenim mrežama opraštaju njene kolege iz showa, a među prvima je to napravio Marko Kregar, koji je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju i napisao 'Žika, počivaj u miru božjem'.

Podsjetimo, Vanja je show ušla sa 140 kilograma, a kako je kazala, roditelji joj nikad nisu bili podrška u skidanju viška kilograma, te joj je nedostajalo da je netko pogura naprijed. Rekla je da bi najsretnija bila kada bi uspjela stati u traperice konfekcijskog broja manjeg od XL te kada bi se napokon zaposlila kao frizerka u čemu joj odmaže njezina kilaža. Tako je namjeravala pomoći  i roditeljima koji su oboje nezaposleni.

- Želim promjenu, želim obitelj, želim osjetiti što je to ljubav i ne mogu se više gledati ovakvu. Teško mi je u sadašnjem životu slušati osuđivanja drugih ljudi, a i sebe same, kazala je na početku showa  Vanja koja  još od osnovne škole naučila slušati uvrede na račun svoje debljine.

- Imala sam problema s težinom od djetinjstva. U vrtiću i školi uvijek je bilo pogrdnih naziva. Kada si dijete onda još nekako prijeđeš preko toga, ali kada uđeš u pubertet i vidiš da si drugačiji od drugih onda se povlačiš u sebe - rekla je Vanja za RTL i dodala da je čak razmišljala o suicidu.

Varaždinka nije imala sreće u showu, pa je prva ispala, nakon što je izgubila 8,4 kilograma.

- Sveukupno sam imala lijepo iskustvo u 'Životu na vagi'. Ni u jednom trenutku nije mi bilo žao što sam se prijavila. Dapače, ovo izbacivanje dalo mi je dodatni poticaj i vjetar u leđa. Moji bližnji su razočarani jer sam prva izašla van, no imam puno podrške svih prijatelja. Prepoznaju me i na ulici. Bilo je dosta pozitivnih komentara nepoznatih ljudi koji se slažu da natjecatelji nisu bili fer prema meni. Sve je puno lijepih komentara, na kojima zahvaljujem - rekla nam je nakon ispadanja Vanja kojoj je želja bila da postane fitness trenerica.

Nakon izlaska iz showa uspjela je skinuti još kilograma i pronašla sreću u ljubavi uz dečka Denisa. Počivala u miru.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!