Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO Povorka protutnjala gradom, maturanti s osmijehom dočekali kraj srednje škole!
Korina Ban

COOLIJADA 2020.

VIDEO I FOTO Povorka protutnjala gradom, maturanti s osmijehom dočekali kraj srednje škole!

Veselo je danas u Čakovcu!

Dani maturanata zasigurno su od najvećeg značaja onima koji se opraštaju od svojeg srednjoškolskog obrazovanja, stoga im je tradicionalno obilježavanje i ove godine omogućeno.
 

FOTO Povorka protutnjala gradom, maturanti s osmjehom dočekali kraj srednje škole! Fotogalerija

U organizaciji Policijske uprave međimurske, ravnatelja srednjih škola u Međimurju, Međimurske županije i gradova Murskog Središća, Preloga i Čakovca ove subote, 4. srpnja, održan je mimohod maturanata međimurskih srednjih škola. S obzirom na okolnosti, obilježavanje kraja školske godine održalo se u nešto drugačijem izdanju te je Coolijada 2020. brojila sveukupno 500-injak sudionika.

Formiranjem svih razreda kod Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, ovogodišnjih organizatora Coolijade, započeo je popularan mimohod. Nakon što su prošli ulicom dr. Ivana Novaka te ostatkom uobičajene rute, protutnjali su centrom Čakovca.
 

Vezana vijest

Najmaturanti Franka Sokač i Jakov Kanižić, najrazred 4.B Graditeljske škole Čakovec! ONI SU NAJBOLJI VIDEO I FOTO Najmaturanti Franka Sokač i Jakov Kanižić, najrazred 4.B Graditeljske škole Čakovec!

Nastala situacija nije spriječila maturante da proslave kraj jednog životnog poglavlja i zajednički pokažu maštovite razredne kreacije, a kasnije proslave na SRC-u Mladost. Djelić vedre atmosfere možete pogledati u našoj fotogaleriji i videu!

picture
 

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!