Vijesti / Društvo
Društvo
ZANIMLJIV KULTURNI VIKEND Umjetnička kolonija u Štrigovi i Ervin Vičević u Murskom Središću
Arhiva/eMedjimurje

U GORNJEM MEĐIMURJU

ZANIMLJIV KULTURNI VIKEND Umjetnička kolonija u Štrigovi i Ervin Vičević u Murskom Središću

Vičević će s pjesmom 'Međimurska noć' nastupati na 25. međunarodnom Marko Polo festivalu pisme i vina koji se od 17. do 19. srpnja 2020. održava na Korčuli

Vikend koji je upravo pred nama, u gornjem Međimurju je u znaku kulturnih zbivanja, a već danas, u petak, 3. srpnja u Štrigovi započinje Umjetnička kolonija 2020. koja je uvod u bajkovite Štrigovske noći koje će tijekom srpnja ispunjavati tijela i duše domaćina i posjetitelja.

Dakle, večeras, prvog petka u srpnju, od 19 sati u crkvi Svetog Jeronima, to je ona s dva tornja, započinje koncert Laure Vadjon i Pavla Mašića na violini i orguljama. Sutra, u subotu, 4. srpnja u isto vrijeme i na istom mjestu na rasporedu je koncert pod nazivom 'Kvartet gitara', a protagonisti su Zoran Dukić, Petrit Ceku, Maroje Brčić i Tvrtko Sarić. I u nedjelju, 5. srpnja u Svetom Jeronimu u 19 sati koncert Zagrebačkog kvarteta, a uru prije u Državnom arhivu u Štrigovi je otvorenje izložbe slika Tihomira Lončara.U Centru za kulturu 'Rudar' u Murskom Središću u subotu, 4. srpnja od 18 sati započinje promocija spota pjesme 'Međimurska noć' u izvođenju pjevača Ervina Vičevića iz Praporčana, za sada poznatijeg kao načelnika Općine Selnica. Vičević će s pjesmom 'Međimurska noć' nastupati na 25. međunarodnom Marko Polo festivalu pisme i vina koji se od 17. do 19. srpnja 2020. održava na Korčuli.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!