Autoklub Blacklisted

FOTO Luksuzni sportski automobili mamili poglede u centru Čakovca, najavljen sedmi TrackDay

Autoklub Blacklisted predstavio svoj cjelodnevni event No. 7 TrackDay, evo što sve najavljuju!

Autoklub Blacklisted ponovno je na prepoznatljiv način predstavio svoje djelovanje te iskoristio sunčano poslijepodne za promociju prometne kulture u centru Čakovca.

>> Autoklub Blacklisted u Čakovcu predstavio svoj cjelodnevni event No. 7 TrackDay

U četvrtak, 2. srpnja, članovi autokluba svoje su luksuzne sportske automobile parkirali na Trgu Republike i time privukli pažnju prolaznika, a sve s ciljem predstavljanja i najave događaja do kojeg broje dane, a koji su brojni ljubitelji automobilizma željno iščekivali.  

Tako se pravi show očekuje u subotu, 4. srpnja, na događaju No.7 TrackDay koji će se održati u Novom Marofu na karting stazi Rauš s početkom u 8 sati te službeno do 20, no zabava se nastavlja sve do ranih jutarnjih sati. 

Riječ je o događaju za ljubitelje automobilizma koji svoje stečeno iskustvo u prometu prezentiraju na stazi u cilju promicanja prometne kulture i povećanja sigurnosti u prometu. Krucijalni cilj projekta je poticanje edukacije mladih vezano za sigurnost u prometu kako bi se smanjio broj porasta prometnih nesreća na hrvatskim cestama.

Kako ističe predsjednik udruge Blacklisted Siniša Baksa, prosječni broj vozača na Karting stazi Rauš je 80, a posjećenost je bila na zadovoljavajućoj razini gdje se tijekom čitavog dana bilježi preko 1500 posjetitelja. 

– Ove godine očekujemo još više posjetitelja s obzirom na konstantni porast broja prijava vozača, ali i organiziranja dodatnih zanimacija za sve koji će se odvijati kraj staze – dodaje.

U sklopu Track Daya, održat će se i “Park&Show”, mini style event na koji se mogu prijaviti svi posjetitelji kako bi pokazali svoje limene ljubimce. Parkiranje vozila počinje već od 8 sati, a osigurana su 5 pehara (3x Top of the show, Naj felga i Naj klub), dok će ocjenjivanje započeti nakon 14 sati. Nema kategorija i svi koji žele izložiti svoje vozilo mogu prisustvovati, a ulaz je donacija od 40 kuna.

Također, na njihovom No.7 TrackDay opet najavljuju mogućnost posjetiteljima da sjednu za volan trkaćih automobila ekipe @lemaracing te osjete adrenalin istih. Isto tako, sporedno se održava “Rent-a-Track Car” koji je osmišljen da upravo posjetitelji isprobaju stazu za upravljačem jednog od automobila u ponudi za najam (Renault Twingo Cup – 55E, Suzuki Swift Cup – 70E, Renault Clio Cup – 200E, AMG A45 – 200E) u trajanju vožnje 15 minuta.

Novost Trackday-a je i osigurana natjecateljska klasa s mjerenjem vremena  za sve trkače automobile, vozila će imati zasebne izlaske na stazu s mjerenjem vremena u svrhu testiranja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije