DVD Hodošan održao redovnu godišnju Skupštinu

– Na današnji dan naše vatrogasno društvo broji 29 aktivnih članova, 16 članova mladeži te 9 članova pričuve – rekao je u uvodno na redovnoj godišnjoj Skupštini održanoj u subotu 26. siječnja predsjednik DVD-a Hodošan Andrija Ilijaš, koji je članovima i gostima podastrao aktivnosti u radu društva u protekloj godini te iskaknuo da su u 2012. godini imali devet intervencija.

Nakon dugo godina, mladež DVD-a Hodošan dospjela je na državnom natjecanje gdje su 22. rujna 2012. godine u Zadru zauzeli 48. mjesto, na koje su u društvu iznimno ponosni.

Donatorima, sponzorima, kao i mladeži te zaslužnim pojedincima uručena su priznanja i zahvalnice.

Ukupni prihod društva za 2012. godinu iznosio je oko 57 tisuća kuna, dok je planiran proračun za 2013. godinu 168 tisuća kuna.

– Općina Donji Kraljevec uvijek je bila ovdje ukoliko je bilo potrebe za ikakvom pomoći koja je u našoj moći. Danas ste iskazali potrebu nabavke novog vozila za DVD Hodošan zbog skorog ulaska u Europsku uniju i njihovih propisa koji govore, kako ste danas istaknuli, da se vatrogasna mladež u kombi vozilima starijima od deset godina ne smije voziti.

Moram priznati da aktualnim proračunom ovu stavku nismo planirali, ali ukoliko će doista trebati, pokušat ćemo pomoći i rebalansom proračuna izaći u susret kod nabavke novog vozila – rekao je između ostalog u obraćanju prisutnima i načelnik Općine Donji Kraljevec Zlatko Horvat.

Nakon podjele priznanja i zahvalnica te zaključenja službenog dijela Skupštine, članovi DVD-a Hodoša, gosti prijateljskih DVD-a te ostali uzvanici ostali su na druženju u prostorima Osnovne škole Hodošan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije