Mladež HDZ-a regije sjeverozapad na malonogometnom turniru u Prelogu

Mladež HDZ-a Međimurske županije bila je domaćin malonogometnog turnira četiriju županija – Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Varaždinske i Međimurske županije, a koji se odigrao u sportskom centru DG Sport u Prelogu.

Malonogometni turnir sa susretima ove četiri županije organiziran je po drugi puta. Protekle godine domaćin je bila Varaždinska županija, a ovaj put je red bio na HDZ-u Međimurja da ugosti tri bliske nam županije i potakne zdrav način života uz sportsko druženje odigravanjem malonogometnog turnira i boljeg međusobnog upoznavanja.

Najbolja malonogometna momčad bila je, kao i na prvom susretu protekle godine, a ona iz Krapinsko-zagorske županije. Na drugom mjestu našli su se malonogometaši iz Varaždinske županije, treći su bili dečki iz Krapinsko-zagorske županije, a titulu lidera, ali sa posljednje strane, preuzeli su domaćini iz Međimurja. Najbolji strijelac turnira je Filip Dolenec iz Varaždinske županije.

Pehare najboljima uručio je predsjednik HDZ-a Međimurske županije Darko Horvat, a svima se na odazivu i sudjelovanju zahvalio predsjednik međimurske mladeži Matija Žugec. Nakon turnira svi zajedno podružili su se na ručku u restoranu DG Sporta u Prelogu.

Među međimurskom mladeži sigurno ima interesenata za ovakva malonogometna druženja, a svi zainteresirani mogu se javiti svojim predsjednicima općinskih ili gradskih ogranaka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije