HUMANITARNI PROJEKT

VIDEO I FOTO Brojni građani iskoristili sunčanu subotu kako bi odigrali mini-golf za pomoć Udruzi Pogled!

Velika srca za djecu s autizmom

U subotu 6. lipnja održana je sad već tradicionalna humanitarna akcija u sklopu projekta  “Pogled na golf”, koji se kao nastavak humanitarne akcije Plivanjem do svjetlosti provodi u organizaciji Lions Cluba Zrinski Čakovec. 

Kako je na samom otvorenju današnjeg događaja naglasio predsjednik Lions kluba Zrinski Čakovec Damir Magić, ovo je jedan od prvih humanitarnih događaja koji se nakon situacije s korona virusom ne provodi virtualno, već u prirodi i u dobrom društvu.

Tako su mini-golf tereni ispred Gradskih bazena Marija Ružić Čakovec četvrtu godinu u nizu postali mjesto okupljanja od najmlađih pa do najstarijih građana koji su zaigrali za pomoć u radu i financiranju mnogobrojnih i prijeko potrebnih usluga koje pruža Udruga za autizam Pogled, a koja okuplja više od 100 roditelja, djece i stručnjaka s područja Međimurja, što je čini najvećom takvom udrugom u Hrvatskoj.

– Osim velikog broja članova, naša Udruga broji i dobronamjerne ljude koji nam financijski pomažu u ostvarenju svih usluga koje pružamo i osiguravamo našoj djeci, a na našu sreću tu se ubraja i Lions Club koji nas u tome podržava već četvrtu godinu. Donacije su jedan od načina na koji Udruga može priuštiti potrebne stručnjake i terapije, stoga smo zahvalni što nam je omogućeno biti dio ovakvog projekta – rekao je Edvard Glavaš, predsjednik udruge Pogled.

‘Pogled na golf’ dosadašnjih je godina rezultirao velikim odazivom građana, a ni danas nije manjkalo igrača koji su se okušali na terenu i time učinili dobro djelo ili posjetili roditelje i članove te umjesto igre izabrali dobrovoljnu donaciju. 

Ulaznica za sudjelovanje, odnosno najam opreme za mini-golf iznosio je 30 kuna, a prikupljale su se i dobrovoljne donacije. Za sve posjetitelje osigurana je besplatna okrjepa koju su pripremili članovi Udruge ‘Pogled’.

Kako je bilo možete pogledati u našoj fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije