Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Međimurski nautički klubovi održali društveni spust: Druženje 'Labuda', 'Fljojsara' i 'Vidovskih zlatara'
Privatna arhiva

UŽIVALI NA DRAVI

FOTO Međimurski nautički klubovi održali društveni spust: Druženje 'Labuda', 'Fljojsara' i 'Vidovskih zlatara'

Nautičari jedva dočekali izlazak na vodu i nešto kasniji početak nautičke sezone

U subotu, 30. svibnja, a drugu godinu zaredom održan je međudruštveni spust tri međimurska nautička kluba 'Labud' Prelog, 'Fljojsar' Donja Dubrava i 'Vidovski zlatari' Donji Vidovec. Potonji su ujedno ove godine bili i domaćini spusta koji je održan na starom toku rijeke Drave.

FOTO Međimurski nautički klubovi održali društveni spust: Druženje 'Labuda', 'Fljojsara' i 'Vidovskih zlatara' Fotogalerija

- Kako smo se i prošle godine nadali, to se je i ostvarilo jer mu se priključuje se sve više članova ovoj prekrasnoj avanturi, stvaraju se nova poznanstva i veze, njeguju stara prijateljstva, što je i bio cilj svih triju društva od kojih svako ima odlične članove - istaknuo je Darko Vugrinec, tajnik kluba domaćina.

 Dodao je da kada se to spoji u jednu cjelinu drži da i ne treba prepričavati da je to zaista garancija za izvanredno cjelodnevno druženje.

Vugrinec je još rekao: - Drago nam je da su i epidemiološke prilike dopustile da se takvo druženje ostvari, jer nakon nekoliko mjeseci distanciranja i izolacije svi članovi, a inače naviknuti na pregršt zbivanja kroz godinu, jedva su spust dočekali. Uz malo šale spustaše su prije ukrcaja u čamce "dezinficirale" naše vrijedne zlatarke Petra Vugrinec, Anica Lukša i Ines Strbad, naravno sve po preporuci "Zlatarskog stožera" tako da se bezbrižno moglo krenuti u avanturu koja je sretno završila na opće zadovoljstvo učesnika - kazao je Darko.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!