Vijesti / Društvo
Društvo
DIRLJIVA PORUKA Supruga Karmen: 'Vidimo se jednog dana opet...'

NAPUSTIO NAS JE PRERANO

DIRLJIVA PORUKA Supruga Karmen: 'Vidimo se jednog dana opet...'

Od prerano preminulog Roberta Jambora opraštaju se i mnogi prijatelji. - Ljudina bez premca, veseljak, šaljivdžija, uvijek spreman pomoći - riječi su kojima ga opisuju

U ponedjeljak, 25. svibnja je u 48. godini života prestalo kucati veliko ljudsko i sportsko srce Roberta Jambora. Mnogi ga pamte kao vrsnog košarkaša, ali prije svega po dobroti, pozitivi i optimizmu. Dirljivim riječima od njega se oprostila i supruga Karmen Kovačević Jambor.

Vezana vijest

Robert Jambor IN MEMORIAM OTIŠAO JE IZNENADA I PRERANO Prestalo je kucati veliko ljudsko i sportsko srce Roberta Jambora

- Jednostavno skroman, vedar, dobročudan, nasmijan, sportaš, uvijek i za svakog. Čovjek, otac, muž, brat, sin, šogor, zet, moj oslonac, prijatelj, striček Robi, radnik, sportaš, Liverpoolovac, Dinamovac, mogla bih nabrajati... naš... Vidimo se jednog dana opet - napisala je.

Od prerano preminulog Roberta opraštaju se i mnogi prijatelji, a jedan od njih je i Dubravko Costa Balent. Prenosimo njegove riječi i fotografiju za vječito sjećanje.

- Cijeli dan pregledavam fotke i tražim, i jedva jedvice pronađem jednu zajedničku s moje jedine nogometne utakmice u životu. Uvijek je bio samozatajan i nije se naslikavao, uvijek negdje u pozadini, ali uvijek tu negdje pri ruci kad zatreba... Ljudina bez premca, veseljak, šaljivdžija, uvijek spreman pomoći, sve je prihvaćao sa šalom, ništa mu nije bilo teško... Sve nas je uveseljavao i ne mogu zamisliti više da toga više neće biti... Preružan dan... Cijeli dan samo šok, nevjerica, i nebo se rasplakalo sa svima nama koji smo ga poznavali... Želim zadržati tu veselu sliku u glavi... Iskrena sućut obitelji, prijateljima, poznanicima i svima koji su ga poznavali... Počivaj u miru prijatelju... - posljednja je Costina poruka.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!