NAPUSTIO NAS JE PRERANO

DIRLJIVA PORUKA Supruga Karmen: ‘Vidimo se jednog dana opet…’

Od prerano preminulog Roberta Jambora opraštaju se i mnogi prijatelji. - Ljudina bez premca, veseljak, šaljivdžija, uvijek spreman pomoći - riječi su kojima ga opisuju

U ponedjeljak, 25. svibnja je u 48. godini života prestalo kucati veliko ljudsko i sportsko srce Roberta Jambora. Mnogi ga pamte kao vrsnog košarkaša, ali prije svega po dobroti, pozitivi i optimizmu. Dirljivim riječima od njega se oprostila i supruga Karmen Kovačević Jambor.

>> OTIŠAO JE IZNENADA I PRERANO Prestalo je kucati veliko ljudsko i sportsko srce Roberta Jambora

– Jednostavno skroman, vedar, dobročudan, nasmijan, sportaš, uvijek i za svakog. Čovjek, otac, muž, brat, sin, šogor, zet, moj oslonac, prijatelj, striček Robi, radnik, sportaš, Liverpoolovac, Dinamovac, mogla bih nabrajati… naš… Vidimo se jednog dana opet – napisala je.

Od prerano preminulog Roberta opraštaju se i mnogi prijatelji, a jedan od njih je i Dubravko Costa Balent. Prenosimo njegove riječi i fotografiju za vječito sjećanje.

– Cijeli dan pregledavam fotke i tražim, i jedva jedvice pronađem jednu zajedničku s moje jedine nogometne utakmice u životu. Uvijek je bio samozatajan i nije se naslikavao, uvijek negdje u pozadini, ali uvijek tu negdje pri ruci kad zatreba… Ljudina bez premca, veseljak, šaljivdžija, uvijek spreman pomoći, sve je prihvaćao sa šalom, ništa mu nije bilo teško… Sve nas je uveseljavao i ne mogu zamisliti više da toga više neće biti… Preružan dan… Cijeli dan samo šok, nevjerica, i nebo se rasplakalo sa svima nama koji smo ga poznavali… Želim zadržati tu veselu sliku u glavi… Iskrena sućut obitelji, prijateljima, poznanicima i svima koji su ga poznavali… Počivaj u miru prijatelju… – posljednja je Costina poruka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije