U MALOM MJESNOM PARKU

ŠALJIVA PORUKA IZ HEMUŠEVCA ‘Vraćam se doma kad prođe korona!’

Mali park u Hemuševcu uvijek rese neki prigodni likovi, životinje, poruke. Autori su kreativni, inovativni i duhoviti mještani

Hemuševec je malo prigradsko preloško naselje. Prije devet godina, prema popisu stanovništva, imao je 281 stanovnika smještenih u 77 obitelji. U središtu mjesta je mini parkić koje uvijek rese neki prigodni likovi, životinje, poruke….

Ovih dana, prolazeći tim mjestom, nije nam promaknuo pogled na parkić jer odavno znamo kako ćemo ovdje naići na nešto zanimljivo. I ovoga puta smo naišli na nekoliko drvenih životinja, “čuvarica parka”, a koje su njegova svakodnevica. Zanimljiv je po tome što iz tog zelenog kutka dobivamo neku poruku.

To su poruke trenutka ili vremena pa bi bilo pravo čudo da se sadašnja ne odnosi na koronavirus. Sudeći po poruci s naših fotografija izgleda da je broj žitelja ovdje postao još manji, no s popuštanjem epidemioloških mjera izgleda da se i ovamo vraća život…

Tko su autori? Kreativni, inovativni i duhoviti mještani. Zato duboki naklon njima za ovu poruku koju je zabilježio ‘fotić’ našeg Tomislava Borkovića.


Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije