Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Društvo Josip Broz Tito Međimurske županije danas proslavilo Dan mladosti!
Mladen Grubić

U MURSKOM SREDIŠĆU

FOTO Društvo Josip Broz Tito Međimurske županije danas proslavilo Dan mladosti!

Na današnji dan su inače tradicionalno posjećivali Kumrovec, no umjesto Kumrovca ovoga puta su se zadovoljili i na ovaj način

Društvo Josip Broz Tito Međimurja danas je nekadašnji Dan mladosti obilježilo okupljanjem članova svojih ogranaka u Murskom Središću.

Njih blizu stotinjak okupilo se je u gradskom izletištu Zalešće kamo su došli članovi svih međimurskih ogranaka. Domaćini su im bili ogranci iz Murskog Središća i Selnice u čije ime su ih pozdravili Valent Tuksar i Josip Hrženjak. Druženje je proteklo u  evociranju na dane njihove mladosti, na obilježavanje toga dana pa su neki od njih na druženje donijeli i fotografije na kojima su snimljeni kao pioniri nositelji Titove štafete, a na koje su vrijeme bili ponosni.

Našla se je ovdje i jedna pionirska kapa.
 

Društvo Josip Broz Tito Međimurske županije danas proslavilo Dan mladosti! Fotogalerija

Od Valenta Tuksara, predsjednika  Društva Josip Broz Tito Međimurske županije, smo čuli kako je koronavirus odgodio niz nekoliko njihovih aktivnosti vezanih uz ime i djelo druga Tita, a na današnji dan su inače tradicionalno posjećivali Kumrovec, no umjesto Kumrovca ovoga puta su se zadovoljili i na ovaj način.

Rekao nam je kako se u Kući cvijeća u Beogradu, baš na 40-godišnjicu smrti Tita, našao i njihov vijenac koji su tamo u njihovo ime položili njihovi prijatelji iz Beograda.

Čuli smo kako ovime njihove ovogodišnje aktivnosti nisu okončane pa će, čim to epidemiološke mjere dopuste, otići u posjet nekim povijesnim mjestima iz NOB-e.
Priprema hrane održana je pod strogim epidemiološkim mjerama što pokazuje i fotografija glavnog kuhara koji je za tu prigodu nabavio posebnu masku.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!