Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO Pijanist Nikola Grabar u društvu Gabriele Hrženjak, Irme Dragičević i Dominika Padarića
Dario Horvat/Korina Ban/Privatna Arhiva

'KONCERT S NAJLJEPŠIM POGLEDOM'

VIDEO Pijanist Nikola Grabar u društvu Gabriele Hrženjak, Irme Dragičević i Dominika Padarića

Na romantičnom setu pridružit će mu se glazbenici Gabriela Hrženjak, Irma Dragičević i Dominik Padarić, a cijeli događaj možete pratiti uživo iz udobnosti vlastitog doma

S obzirom na to da je epidemija koronavirusa na čekanje stavila sva društvena okupljanja, nakon budnog praćenja izdanih uputa i popuštanja restriktivnih mjera u subotu je održan glazbeni projekt koji je dugo planirao i željno iščekivao provesti čakovečki pijanist Nikola Grabar.

Nikola je dugo želio koncertni nastup u prirodi, uz pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera, kao dar za stanovnike Međimurja i šire. “Koncert s najljepšim pogledom” održan je u subotu, 23. svibnja, na vrhu bajkovitog Mađerkinog brega s početkom u 18 sati, a na romantičnom setu pridružili su mu se glazbenici Gabriela Hrženjak, Irma Dragičević i Dominik Padarić.

Dvosatni program koncerta donio je pravi vremeplov - niz interpretacija hrvatskih romantičnih hitova od nekad do danas, a mogli ste ga pratiti uživo na Facebook stranici našeg portala kao i na Facebook stranici TZ Štrigova!

- Oduvijek sam želio napraviti jedan prekrasan glazbeni događaj s pogledom na cijelo Međimurje. Na početku je bila ideja da na Mađerkinom bregu izvedem pjesmu ‘Međimurje kak si lepo zeleno’, pa je kasnije ta želja prerasla u nešto mnogo veće.

U svim krajevima Hrvatske organiziraju se koncerti na poznatim i prekrasnim vidikovcima, a Međimurje ima takav brežuljak koji je možda čak i najljepši od svih. Otud proizlazi ideja da napravim koncert s pogledom na Međimurje iznad kojeg zalazi sunce.

Drago mi je da se uz pomoć mojih prijatelja glazbenika taj san ostvaruje i nadam se da će ljudi prihvatiti ideju, pa možda i za neku skoriju budućnost ''Koncert s najljepšim pogledom'' postane tradicionalni spektakl u Međimurju - ispričao je Nikola. Pogledajte snimku i uživajte!

picture
 
Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!