Vijesti / Društvo
Društvo
OPREZNO U PROMETU Danas cijeli dan velika policijska akcija u Međimurju!
Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

PRIPAZITE

OPREZNO U PROMETU Danas cijeli dan velika policijska akcija u Međimurju!

Međimurska policija izlazi na ceste sa svim raspoloživim resursima

U petak, 22. svibnja od 14 do 22 sata policijski službenici u sastavu mobilnog tima Policijske uprave međimurske provest će aktivnosti iz akcije „Četiri ubojice u prometu".

- Kako smo već u nekoliko navrata najavili, međimurska policija nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti usmjerenih na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja - kažu iz međimurske policije.

Policijski službenici tijekom najavljene akcije posebnu pozornost posvetit će prekršajima iz tzv. grupacije „četiri glavne ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel), kao i na suzbijanje prekršaja vozača motocikala i mopeda. Naravno, pod posebnim nadzorom bit će i ponavljači teških prometnih prekršaja, „recidivisti“.

Nadzor prometa vršit će se na većem broju lokacija diljem Međimurske županije, a u poduzimanje najavljenih aktivnosti uključit će se svi raspoloživi ljudski i tehnički resursi (uređaji za utvrđivanje stupnja alkoholiziranosti, stacionarni i mobilni uređaji za mjerenje brzine, motocikli, „presretači“ i dr.). 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!