Zora organizira besplatni tečaj francuskog jezika i kulture

Udruga Zora u sklopu projekta Europske volonterske službe (EVS) “Obilježi moj dan” organizira besplatni tečaj francuskog jezika i kulture za početnike. Clemence Bell, EVS volonterka Udruge Zora iz Francuske voditi će tečaj koji će trajati pet mjeseci, od veljače do lipnja 2013., a održavati će se jednom tjedno i to četvrtkom od 17 do 18.30 na adresi Aleksandra Schulteissa 19, Čakovec, gdje se nalazi i Zorin ured.

Ovaj tečaj uvod je u francuski jezik i francusku kulturu. Kroz različite aktivnosti, uz izvornu govornicu, sudionici će naučiti osnove francuskog. Tečaj ne zamjenjuje certificirane tečajeve francuskog jezika, već će vas naučiti kako se snalaziti u situacijama kada se npr. u Francuskoj nađete kao turist, ili pak poslužiti kao temelj za učenje francuskog.

U sredini tečaja, kao i na kraju, održat će se  usmena i pismena evaluacija i provjera znanja. Kako bi uspješno završili tečaj i dobili potvrdu o sudjelovanju, sudionici moraju biti prisutni na najmanje 70% lekcija te svladati osnove komunikacije na francuskom, što će biti provjereno na zadnjoj lekciji.

Tko može sudjelovati?

Poziv je otvoren za sve od 15 godina na više, koji mogu komunicirati na engleskom (budući da se lekcije održavaju na engleskom jeziku),  tečaj je u potpunosti besplatan, a broj sudionika ograničen.  Očekuje se veliki interes, pa će prijavljeni biti selektirani na temelju motivacije koja se nalazi u sklopu obrasca za prijavu.

Prijave traju do 31. siječnja, a prva lekcija počinje 7. veljače. Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac koji možete pronaći klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije