čakovečka pošta

EMOTIVAN RASTANAK Oproštaj od kolega: Karla Vlašić u suzama otišla na novo radno mjesto

Minulog petka u čakovečkoj Pošti bio je tužan dan. S kolegama i kolegicama s posla oprostila se je Karla Vlašić koja je otišla raditi u drugu tvrtku.

Oproštaj je bio dirljiv. Karla je sa suzama u oku citirala William Shakespeara: ‘Prijatelj je onaj koji te poznaje kakav stvarno jesi, shvaća što si prošao, prihvaća što si postao i još uvijek ti dopušta da rasteš.’

– Dragi moji kolege, hvala vam što se mi bili ne samo kolege već i iskreni prijatelji na koje sam se uvijek mogla osloniti, moja druga obitelj! – rekla, a potom drhtavim glasom dodala:

– Hvala vam na svemu! Hvala za svaku ispravljenu grešku, savjet i podršku. Trebalo je puno strpljenja, znam, ali svi zajedno smo se dobro nosili time. Tokom proteklih 6 i pol  godina koje smo proveli zajedno, bilo je svega, suza, smijeha, teških, ali i sretnih trenutaka. Sretna sam što sam imala takve kolege! Rastanci su teški, ali ovo nije kraj, već novi početak koji donosi nove izazove i stvarno im se radujem! Nećemo se više viđati na poslu, ali to ne znači da se nećemo vidjeti ovako – rekla je, a potom im poručila:

– Posjetit ću ja vas, bez brige! Svojim porukama, pozivima, lijepim željama i podršci dali ste mi takav vjetar u leđa da se riječima ne može opisati. Pripremili oproštaj za pamćenje. Neizmjerno vam hvala na tome! Zauvijek ostajete moji! Prvi, najbolji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije