PRIJATELJI NAZDRAVLJAJU

MEĐIMURSKI ZET Poznati pjevač Đuka Čaić iz Čakovca danas slavi 65. rođendan

Međimurski zet , Čakovčanec Đuka Čaić, danas, 5. svibnja 2020. godine, slavi svoj 65. rođendan.

– Želim mu svako dobro i puno lijepih pjesama. Čaić će ostati zapamćen po čvrstom glasu i odličnoj interpretaciji bezbroj rodoljubnih, narodnih i zabavnih pjesama. Prošle godine na festivalu u Neumu pjevao je i moje “Rajske vrtove”, a prije dvije godine u Pitomači “A tebe ni”, za koje sam napisao glazbu i tekstove. Redovni je gost emisije “Lijepom našom”, a često nastupa i u inozemstvu, uglavnom u Americi i Australiji, te nekim europskim zemljama. Zadnju turneju imao je u Kanadi za Novu godinu.

Napisao je svoju čestitku na Facebook profilu Ivica Jurgec iz Strahoninca, Đukin najbliži prijatelj po glazbi. Inače, u Kanadi pjeva već desetljećima, a stekao je i brojne prijatelje među našim iseljenicima. Među njima je i poznati poduzetnik Ivan Lončarić, rodom iz Gornjeg Hrašćana. 

Listajući po svojoj foto-građi, Ivica je u njoj našao fotografiju koju je snimio prije 11 godina i na njoj su: Đuka Čaić (lijevo), Ivan Lončarić (desno) i Ivan Kriković Krika (u sredini) iz Nedelišća. Snimljena je u Rimščaku, predjelu Svetog Urbana kod Štrigove. Tada je posađen mladi vinograd u goricama Ivana Krikovića, koji je i sam nekoliko godina boravio u Kanadi, a i sada joj se često vraća.

– Odličnim Krikinim vinom iz tog vinograda danas nazdravljamo lijepim Đukinim godinama – poručio je Jurgec i slavljeniku podario fotografije kao podsjetnik na dane kada je Đuka bio nešto mlađi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije