Promet teče bez zastoja, a u tri škole nema nastave

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 165 poziva od čega je 60 bilo namjenskih. Javljaju kako je u Međimurju palo 40 centimetara snijega. Sve ceste su prohodne i otvorene za promet, a sva raspoloživa mehanizacija i dalje radi na čišćenju snijega sa prometnica prema prioritetima iz Županijskog plana zimske službe.

Autobusni i željeznički promet za sada se odvija bez većih problema, a opskrba energentima je uredna i nije bilo kvarova na infrastrukturi. Na auto cesti Goričan – Zagreb jutros u 6 sati ukinuti su zimski uvjeti na dionici Goričan – Breznički Hum.

Osnovna škola Štrigova, u kojoj jučer nije bilo nastave zbog poteškoća u javnom prijevozu, danas ima redovnu nastavu. Danas, 15. siječnja zbog vremenskih uvjeta neće biti nastave u Osnovnoj školi Sveti Juraj na Bregu, Osnovnoj školi Kuršanec i Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec, piše u današnjem izvješću ŽC 112.

Priopćenje Centra za odgoj i obrazovanje:

Zbog vremenskih prilika u Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec nastava se neće održavati do kraja ovog tjedna (zaključno s 18. siječnja 2013.). Za daljnje informacije o organizaciji nastave pratite web stranicu Centra, Facebook stranicu Centra i druge medijske objave.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije