Zbog snijega nema nastave u nekoliko osnovnih škola!

Osvježeno 14.1.2013. u 13:20

U Osnovnoj školi Štrigova, Nedelišće danas (ponedjeljak), a u Svetom Jurju na Bregu sutra (utorak) nema nastave jer djeca zbog neočišćenih prometnica ne mogu do škole.

– Školski autobusi ne voze, pa smo odgodili nastavu. U godišnjem planu imamo predviđene slobodne dane za takve izvanredne situacije, no nismo mislili da će to biti odmah prvi dan nakon praznika – kaže ravnatelj Stanislav Rebernik.

Štrigova je u briježnom dijelu Međimurja, pa je snijeg donio velike probleme u prometu. Na nastavu danas tako ne ide 230 učenika u matičnoj školi i tri područne škole u Železnoj Gori, Prekopi i Stanetincu.

Iz OŠ Nedelišće stavili su obavijest na web:

“Ovim putem vas izvješćujemo da se zbog vremenskih neprilika nastava i ostale aktivnosti neće održati danas u poslijepodnevnoj smjeni. Sutra bi se nastava trebala odvijati redovito osim ako se nastave neprilike s prometnim uvjeti. Molimo vas da pratite obavijesti na radio jedinici i na webu škole.”, objavio je Ivica Paić.

Na stranicama OŠ Ivana Gorana Kovačića u Svetom Jurju na Bregu je objavljeno da sutra (utorak) nastave:

“Obavještavaju se učenici da sutra u utorak 15.1.2013. nema nastave zbog vremenskih neprilika – velike padaline snijega i neprohodnosti prometnica. Redovita nastava biti će u srijedu 16.1.2013. – školski autobusi voze.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije