Grad Mursko Središće objavio poziv za javna priznanja

Gradsko vijeće Grada Mursko Središće objavilo je javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja koja se dodjeljuju za iznimna dostignuća i doprinose od osobitog značenja za razvitak i ugled Grada Mursko Središće, a poglavito za naročite uspjehe u unaprjeđivanju gospodarstva, znanosti, kulture, zaštite i unapređivanja čovjekovog okoliša, športa, tehničke kulture, zdravstva i drugih javnih djelatnosti, te za poticanje aktivnosti koje su tome usmjerene.

Javna priznanja su: Počasni građanin Grada Mursko Središće, Nagrada Grada Mursko Središće za životno djelo, Nagrada Grada Mursko Središće i Zahvalnica Grada Mursko Središće. Kriteriji za dodjelu priznanja su vrhunski rezultati postignuti na teorijskom i praktičnom radu na pojedinom području te uživanje ugleda uzornog stručnjaka i djelatnika, odnosno uzornog poduzeća, ustanove, udruge građana i druge pravne osobe.

Inicijativa za dodjelu javnih priznanja podnosi se gradonačelniku, prijedlog odabira gradonačelnik podnosi Povjerenstvu za dodjelu priznanja, a ono Gradskom vijeću. Prijedlozi se upućuju u pisanom obliku na adresu Grada Mursko Središće, Odbor za dodjelu javnih priznanja, Trg bana Jelačića 10, najkasnije do 20. veljače 2013. godine, a priznanja će dobitnicima biti uručena na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu Dana Grada Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije