Pregled najčitanijih vijesti u 2012. godini, objavljujemo 18 članaka dnevno!

Pismo mlade akademski obrazovane nezaposlene osobe koje je objavljeno na portalu eMedjimurje.hr, a prošlo je kroz najeminentnije hrvatske portale i lokalne novine pod nazivom Zašto sam odlučila reći “Zbogom Hrvatskoj”? – najčitaniji je članak u 2012. godini sa 133.398 otvaranja. Također, najinteresantnije teme su bile o listi poreznih dužnika, te temama iz crne kronike – poplavi u Pušćinama, samoubojstva, nesreće…

U 2012. godini objavili smo ukupno 6.644 članaka, što je prosječno više od 18 članaka dnevno. Vrlo često, gotovo jednom tjedno objavimo i oko 30 novih članaka. Za jedan lokalni portal koji se bavi isključivo temama iz naše Međimurske županije, to je sigurno vrlo respektabilna brojka, iako je možda percepcija kod vas čitatelja nešto drugačija.

Naime, trenutno imamo na portalu sedam rubrika i automatski se članci razgranaju u pripadajuće rubrike, a aktualne vijesti dana na koje želimo ukazati gotovo uvijek zadržavamo u prvim, glavnim vijestima rubrika Aktualno, Sport i Društvo. Iz tog razloga ako ste usmjereni samo pogledati u tim rubrikama glavni istaknuti članak i zamijetite da se on tokom dana nije mijenjao, možda ste stekli dojam da nismo ništa novo objavili.

Realnost je kako vidite i sami iz statistike drugačija. Kod ranije verzije portala, nismo imali rubrike i radilo se o blogerskoj verziji objave vijesti i uvijek je na vrhu bila najnovija vijest koja je dolje potiskivala ranije objavljenu. Ovako ipak primjećujemo da je lakše vama čitateljima za snalaženje po različitim rubrikama gdje svatko pronalazi svoj interes.

Deset najčitanijih članaka na eMedjimurje.hr u 2012. godini provjerite u nastavku:

1. Zašto sam odlučila reći “Zbogom Hrvatskoj”

2. Pogledajte listu poreznih dužnika! Jelen d.d. prvi na listi

3. Pokušaj samoubojstva u Čakovcu i samoubojstvo u Svetom Križu

4. AKTUALNO: Trenutna situacija u Pušćinama

5. OPSADNO STANJE: Velika fotogalerija uz cestu Pušćine – Gornji Hrašćan

6. FOTO: Izvanredno stanje obrane od poplava na rijeci Dravi

7. U susjednoj županiji u prometnoj nesreći život izgubio Velimir Habrun (22)

8. FOTO: Poginuo motociklist na cesti između Donjeg Pustakovca i Palovca

9. Samoubojstvo u Belici!

10. FOTO: Za sav promet otvorena državna cesta Čakovec – Varaždin

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije