Renata i Dario najbolje kartali belu u Donjem Pustakovcu

Klub mladih “Pustakovčan” 22. prosinca organizirao je deveti po redu tradicionalni turnir u beli. Ukupno se prijavio 21 par, a pobijedili su Renata Antolek i Dario Pongrac te pritom osvojili prvu nagradu u vrijednosti od 500 kuna. Drugu nagradu, poklon bon pizzerije Kocka, osvojili su Neven Šupljika i Ivan Varga, dok je treće mjesto, također poklon bon pizzerije Kocka, osvojio kartaški par “Konoba” iz Donjeg Pustakovca.

Klub mladih upućuje zahvale pizzeriji Kocka iz Male Subotice čija je donacija bonova osigurala nagrade za 2., 3. i 4. osvojeno mjesto na turniru te portalu eMedjimurje.hr za obavijest zahvaljujući kojoj je turnir bio još posjećeniji. Raduje ih činjenica da su se pozivu odazvala mnoga poznata lica. Naime, to su njihovi stalni gosti i prijatelji koji ih posjećuju još od prvog turnira u beli.

To im je pokazatelj da su ljudi prepoznali njihov dobar rad te da se rado vraćaju u Donji Pustakovec. Ujedno je i dokaz da je turnir u beli postao tradicija, ne samo u njihovom malom selu, već i u cijelom Međimurju. Tome u prilog ide i činjenica da su posjetitelji nakon što su ispali iz natjecateljskog turnira, ostali i kartali se sa svojim prijateljima što članove Kluba mladih Pustakovčan posebno raduje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije