886 blagdanskih čestitaka za mještane Općine Šenkovec

U današnje tehnološko doba kada sve više živimo u virtualnom svijetu kompjutera i moderne tehnologije, slanje ručno ispisanih i ukrašenih čestitki postalo je prošlost. Nekada su ljudi u mjesecu prosincu s veseljem iščekivali dolazak poštara s punom torbom čestitki od naših najmilijih koji za božićne i novogodišnje praznike nisu s nama.

Danas su rijetki koji slanju i izradi svojih osobnih čestitki posvećuju pozornost. Kako se takva lijepa tradicija ne bi ugasila Općina Šenkovec odlučila je pokazati mali znak pažnje i u ova teška vremena razveseliti srca svojih mještana. Naime, u poštanski sandučić 886 obitelji na području Šenkovca i Knezovca, već druge godine zaredom, stigle su blagdanske čestitke s različitim božićno novogodišnjim motivima. 

Svakoj obitelji Općina Šenkovec od srca je poželjela sretan Božić i uspješnu Novu godinu, a svih 886 čestitki izradile su vrijedne dječje ručice mališana iz Dječjeg vrtića “Vrapčić” uz pomoć svojih odgojiteljica i roditelja. Izrada čestitki trajala je gotovo dva mjeseca. U Općini se nadaju da su gestom slanja blagdanskih  čestitki i lijepih želja i ove godine uspjeli raznježiti malene, a odrasle vratiti u dane blagdana dok su bili djeca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije