Zvonimir Dravec promovira svoj prvijenac “Zastanite vure”

Dugogodišnja želja poznatog pjevača i velikog zaljubljenika u međimursku pjesmu Zvonimira Dravca iz Kotoribe se ostvarila. Svoju 30-godišnju glazbenu karijeru okrunio je na najljepši mogući način – svojim prvim nosačem zvuka pod nazivom “Zastanite vure”.

Na albumu se nalazi 10 autorskih skladbi, odnosno kajkavskih novokomponiranih pjesama. Neke od njih su ljubiteljima međimurskog melosa itekako poznate: Jana, Pišta Halas, Otpri obloka…. Tim povodom će u Domu kulture u Kotoribi u subotu, 29. prosinca od 18 sati biti organiziran promotivni koncert.

Kao prateći sastavi na koncertu će nastupiti TS “Frankopani” iz Donje Dubrave i TS “Frikovi” iz Male Subotice s gostima iznenađenja. Ulaz na koncert se neće naplaćivati, a promotivni CD posjetitelji će moći nabaviti prije koncerta.

Zvonimirov prvijenac će zasigurno pronaći put do slušatelja, ne samo našeg kraja, nego i mnogo šire. Cijeli promocijski koncert biti će snimljen od strane SRCE TV-a, a video spot sa istoimenom pjesmom “Zastanite vure” snimljen je u suradnji sa VTV-televizijom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije