U subotu u Forumu rock svirka benda Civilizacija

U subotu, 29. prosinca u Caffe baru Forum Perlog očekuje vas rock svirka benda Civilizacija koji će zasvirati u novom sastavu. Bend Civilizacija nastao je 2008.godine. Kroz godine sviranja mijenjale su se ideje o sviranju različitih pjesama, kao i članovi benda.

U početku su željeli stvarati samo vlastite stvari s kojima u konačnici nisu bili zadovoljni. Odlučili su, kao i ostali bendovi, skidati tuđe pjesme i time obogatiti svoj glazbeni izričaj. Kako je vrijeme prolazilo, skidale su se različite pjesme po njihovom ukusu i po ukusu publike. Kroz višegodišnje stečeno glazbeno iskustvo i čvršćom postavom, odlučili su se pozabaviti ranijim željama, autorskim pjesmama. Neke su slušno dostupne na svirkama, ali ubrzo će se moći čuti kao mp3 formati.

Civilizacija u svom glazbenom repertoaru svira poznate stvari poznatih bendova i izvođača kao što su: Opća opasnost, Osmi putnik, Neno Belan, Hladno pivo, Azra, Gibonni, Riblja Čorba, Flare, Električni orgazam, Crvena jabuka, Atomsko sklonište, Zabranjeno Pušenje, Prljavo kazalište, Dorian Gray, Divlje jagode, Bajaga, ZZ-top, Him, Ramones, Jovi Bon Jovi itd. Dođite u Forum jer vam je zagarantirana dobra fešta uz rock svirku Civilizacije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije