Šenkovec: Djed Mraz posjetio male “vrapčiće”

U vrtić “Vrapčić” Šenkovec u srijedu, 12. prosinca nakon predstave ”Izgubljeni zečić” koju je za sve mališane upriličila dramska skupina ”Mrazići”, stigao je Djed Mraz. Dramsku skupinu “Mrazići” čine roditelji čija su djeca polaznici vrtića (Nataša Sabolčec, Lana Topličanec-Horvat, Ivana Goričanec i Imbro Makarić) pod vodstvom odgojiteljica Ksenije Bubek i Jasmine Petković.

“Vrapčići” su sa velikim oduševljenjem pratili zanimljivu predstavu i dolazak Djeda Mraza. Djeca vrtićkih skupina: Mišići, Iskrice, Ptičice i Elmeri, te djeca iz Opće igraonice Djedu Mrazu nešto su otpjevala, odrecitirala ili otplesala, dok je njima Djed Mraz u znak zahvale donio poklone ukupne vrijednosti 12 tisuća kuna. Na kraju su svi zajedno uživali u zajedničkom druženju, božićnim pjesmama i plesu.


Mališani kitili bor na Trgu sv. Jelene

Sa ciljem da doprinesu božićnom duhu u svom naselju, najstariji predškolci dječjeg vrtića “Vrapčić” Šenkovec, veselo su krenuli u kićenje bora na Trgu sv. Jelene. Bor su okitili ukrasima koje su prethodno uz pomoć odgojiteljica i Općine Šenkovec izradili u vrtiću.

Njihov trud, načelnik Općine Šenkovec Vladimir Novak nagradio je klipićima i sokovima. Za kraj svi su se zajedno ponosno fotografirali ispred okićenog bora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije