Volonteri Udruge tjelesnih invalida Međimurja u Karlovcu

U sklopu projekta “Veni, Vidi, Voluntarius Fio/Dođoh, Vidjeh, Postajem volonter!” Udruga tjelesnih invalida Međimurja zajedno sa svojim gostima posjetila je 14. prosinca Karlovac. Domaćini su im bili Karlovačka županija i Savez udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije. Udruga tjelesnih invalida Međimurja sa svojim volonterima te predstavnicima Udruge Zora i Volonterskog ureda Međimurja (VUM-a) organizirala je posjet Karlovcu.

Svrha posjeta bilo je predstavljanje projekta i rezultata projekta “Veni, Vidi, Voluntarius Fio/Dođoh, Vidjeh, Postajem volonter!” koji financijski podupire Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Udruge tjelesnih invalida Međimurja i njezinih volontera, volonterskog rada u Međimurju kroz primjere rada volonterskog programa Udruge Zora i Volonterskog ureda Međimurja te druženja i razmjene iskustava s volonterima i organizatorima volontiranja iz Karlovačke županije.

Uz domaćine, u Karlovcu su goste dočekali i predstavili se Grupa Kreatori, Zdravstveni ambasadori kroz projekt “Zdrava djeca u zdravim obiteljima”, predstavnici Udruge osoba s invaliditetom Karlovačke županije te savez osoba s invaliditetom Karlovačke županije kao i Udruga Sv.Veronika.

Nakon formalnog dijela programa slijedilo je druženje volontera, razmjena promotivnih materijala i iskustava. Međimurska delegacija je u Karlovcu bila srdačno primljena te se imala prilike družiti s onima koji rade sličan posao, saznati o njihovima poteškoćama i dobrim praksama što svima može koristiti u daljnjem radu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije