Atraktivan tjedni program u čakovečkom Podroomu

Balašević slušaona
Srijeda, 19.12.2012. u 21 sat

Đorđe Balašević je jedan od najvećih kantautora s prostora ex-yu, pjesnik i glumac. Obožavatelji panonskog mornara će sigurno naći vremena doći u Podroom Drink And Music Club i uživati u njegovim stihovima i glazbi, kao što su: Ringišpil, Devojka s čardaš nogama, D-mol, Život je more, Panonski mornar, Neki novi klinci…

Bit će to večer za pamćenje jer Đorđe Balašević je nenadmašni ljubimac svih generacija, glazba koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Za vas će pripremiti najpoznatije hitove, moći ćete slušati i gledati njegove koncerte. Prepustite se nezaboravnoj zabavi i osvježite uz popularne cijene na našem šanku.

Podrumarenje četvrtkom
Četvrtak, 20.12.2012. u 20 sati

U sklopu programa pod nazivom “Podrumarenje četvrtkom” Podroom Drink And Music Club ovog će četvrtka  ponovno predstaviti jednu vinariju. Ovog četvrtka očekuje vas veliko predstavljanje vina iz poznate međimurske vinarije obitelji Cmrečnjak. Opustiti se možete već od 20 sati, a očekuje vas degustacija i prezentacija odabranih vinskih sorti vinarije Cmrečnjak.

Svi gosti će moći uživati u degustaciji  te stručno vođenoj prezentaciji kvalitetnih vina Cmrečnjak. Sve posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, kao i do sada, za glazbeni ugođaj pobrinut će se tamburaši “Kumovi” i DJ Sino.. Stoga, skupite društvo i posjetite Podroom Drink And Music Club.

Vinarija Cmrečnjak

Obitelj Cmrečnjak njeguje dugogodišnju tradiciju vinogradarstva i vinarstva. Prvi obiteljski podrum datira još iz davne 1884. godine, a danas je u njemu smještena vinska arhiva. Opsežnijom i tržišno usmjerenom proizvodnjom vina obitelj se bavi od početka 1970-ih godina, kada su na dva hektara zasađene sorte graševine i šipona.

Stalnim unapređivanjem proizvodnje i dobivanjem certifikata o geografskom podrijetlu 1992. godine, stekli su se preduvjeti za ozbilniji iskorak na tržište. Te je godine plasirana i od potrošača odlično primljena prva buteljirana graševina s etiketom “Cmrečnjak”. Osim sudu tržišta, dostignuća ozbiljnog vinarstva podvrgavaju se i sudu i ocjenama struke te je obitelj Cmrečnjak od 1993. godine do sada redovito sudjelovala na brojnim domaćim i međinarodnim ocjenjivanjima, osvojivši zavidnu kolekciju medalja i priznanja.

Kom3dija (live koncert)
Petak, 21.12.2012. u 21 sat

Međimurska glazba, poznata po svojim nježnim ritmovima, zasigurno bi prije nekoliko godina bila nezamisliva uz žešće ritmove i neobične i moderne aranžmane, no zahvaljujući mladim glazbenicima okupljenim pod nazivom Kom3dija, to se sasvim promijenilo.

Ovog vas petka očekuje vrhunska večer uz kombinaciju waitsovskog vokala i punk energije na tragu Poguesa, Gustafa, Gogol Bordella i Cinkuša koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.
 Pridružite im se i dođite slušati međimurske dečke.

Jagermeister party
Subotam 22.12.2012. u 21 sat

Nakon što je party prošlog tjedna zapalio atmosferu u Podroom-u, ponovno vas pozivaju na party pun iznenađenja do ranih jutarnjih sati. Ove subota donose mnoštvo zabave i pozitivnih vibracija, što je zapravo i zaštitni znak  svakog party-a. Žele da uživate u dobroj glazbi, da plešete i pjevate, te da ispunjeni napustite party s mišlju da ste konačno pronašli mjesto koje vam je omogućilo – slobodu da se izrazite…

Znak za još jednu odličnu plesnu situaciju u Podroom Drink And Music Club-u. Tijekom večeri možete uživati u odličnom društvu atraktivnih hostesa, a kući sigurno nećete otići praznih ruku jer za one najvjernije ljubitelje Jagermeistera tu su i vrijedne nagrade. Za podgrijavanje osim Jagermeistera zadužen je DJ Sino.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije