Vijesti / Društvo
Društvo
DOBRE VIJESTI Timovi stručnjaka čakovečke bolnice na usluzi kroničnim pacijentima
Miroslava Novak

BESPLATNE KONZULTACIJE

DOBRE VIJESTI Timovi stručnjaka čakovečke bolnice na usluzi kroničnim pacijentima

Županijska bolnica Čakovec osnovala je dodatno timove stručnjaka koji će biti na usluzi kroničnim pacijentima koji boluju od šećerne bolesti i kožnih bolesti

Iz Županijske bolnice Čakovec stigla je dobra vijest za pacijente.

- Obavještavamo vas da smo u Županijskoj bolnici Čakovec s obzirom na izrazite redukcije u redovnom obavljanju zdravstvenih potreba naših građana u smislu zbrinjavanja isključivo hitnih i akutnih stanja, za vrijeme epidemije virusom SARS-CoV-2 (COVID-19), osnovali dodatno i timove stručnjaka koji će biti na usluzi kroničnim pacijentima koji boluju od šećerne bolesti i kožnih bolesti.

Kako su kronični pacijenti većinom starije životne dobi i visokog rizika te im je ograničeno kretanje, mišljenja samo da će se na ovaj način liječnici naše bolnice približiti građanima u njihovim domovima, a samim time i kronični pacijenti osjećati sigurnijima.

Za potrebe konzultacije kroničnim pacijentima osigurane su kontakt e-mail adrese. Tako se za pitanja oko šećerne i endokrine bolesti možete javiti na zbc.endodijab@bolnica-cakovec.hr, dok upite za kožne bolesti možete slati na zbc.dermatologija@bolnica-cakovec.hr.

Sukladno kadrovskim mogućnostima u aktualnoj situaciji epidemije, Županijska bolnica Čakovec će organizirati i dodatne timove o kojima ćemo vas naknadno obavijestiti - kaže ravnatelj bolnice doc. dr. sc. Tomislav Novinščak, prof.v.š., dr.med., spec. kir.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!