Vijesti / Društvo
Društvo
POHVALA ČITATELJA 'Policijska službenica, uz traženi odgovor, dala mi ohrabrenje i nadu'
Mladen Grubić

LIJEPO ZA ČUTI

POHVALA ČITATELJA 'Policijska službenica, uz traženi odgovor, dala mi ohrabrenje i nadu'

Njihovo pravovremeno i pravovaljano javljane građanima mnogo znači. Ovoga puta pljesak Danijeli Turk.

PU međimurska izdala je upute za građane koji koriste njihove usluge kao i usluge  drugih policijskih postaja na području Međimurske županije, a sve u cilju sprječavanja širenja zaraze Covidom-19.

Jedan od načina na koji im se mogu javiti je e-pošta. Tako im se je prije dva dana obratio naš čitatelj koji želi svoje pozitivno iskustvo podijeliti s nama.

- PU međimurskoj uputio sam e-upit vezan uz važenje vozačke dozvole - kaže i dodaje kako, poučen nekim inertnim na druge upite, nije očekivao odgovor u rekordnom roku.

- Upit sam uputio navečer, a već me je ujutro s početkom radnog vremena nazvala njihova policijska službenica koja mi dala traženi odgovor, naputke, usput me ohrabrivši  - kazavši da će sve biti kao i prije i da ću sve moći u miru obaviti. Iz tog je glasa i razgovora izbijala toplina, riječi nade - kaže čitatelj koji je inzistirao na iznošenju pozitivnih primjera u ovo vrijeme kada „važemo” svaku riječ, gestu ljudi koji nas okružuju, a pogotovo oni od kojih najviše očekujemo.

Bilo bi nepravedno da ne iznesemo ime gore spomenute službenice. Riječ je o Danijeli Turk, policijskoj službenici za odnose s javnošću, a ona je jedna od toplih  kapi u moru ljubaznih službenika PU međimurske.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!