UMJETNIK IZ KOTORIBE

KORONAVIRUS KAO INSPIRACIJA Mona Lisa Dejana Šebestijana na lice stavila zaštitnu masku

O mladom, ali vrsnom umjetniku iz Kotoribe, Dejanu Šebestijanu, već smo više puta pisali. Oduševio nas je raznim umjetničkim djelima, slikama, kipovima, kreaturama od snijega, a cijela ova situacija oko koronavirusa i njega je zatvorila u kuću. To mu i nije palo teško, jer u njegovoj sobi ovih dana ubrzano nastaju razna umjetnička djela.

Koronavirus ga je inspirirao za jedno takvo. Dejan je da Vincijevu Mona Lisu pretvorio u, kako ju je u šali nazvao, Corona Lisu. Dejanova Mona Lisa je na lice stavila zaštitnu masku, a ovaj umjetnik iz Kotoribe time se, na svoj način, pridružio inicijativi medicinskog osoblja i poslao poruku ljudima da se zaštite, paze na sebe i ostanu doma. To ne čudi jer je i sam po struci fizioterapeut.

– Ovu cijelu situaciju vidim kao priliku da usavršim svoje talente, a i vašim čitateljima bih poručio da ostanu doma i tako spriječe širenje virusa. Tko zna, možda pronađu i neki svoj skriveni talent – kaže Dejan.

Posvetio se radu od kuće, a uz crtanje, ovaj mladić iz Kotoribe oduševljava i oslikavanjem šilterica, traper jakni i druge odjeće.

Neke od njegovih radova donosimo u nastavku, a više pogledajte na njegovoj Facebook stranici.


Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije