vole raditi

BRINU O OBITELJI Danijel, Mladen i Boro za kruh zarađuju radeći na krovu, svi ih hvale, a oni svoga šefa

- Obrazovanje je vrlo bitno, poručio bih svim mladima, a posebno Romima, neka se školuju, zaposle i zarađuju za život. Nema ljepšeg osjećaja nego kad nešto postigneš u životu - rekao nam je jedan od njih

Prije nekog vremena pisali smo o Senadu i Igoru Balogu, mladim Romima koji rade kao soboslikari i sretni su što vlastitim rukama mogu prehranjivati svoje obitelji i osigurati im pristojan i dobar život.

>> BRAĆA IGOR I SENAD BALOG “Volimo raditi, najveća sreća nam je što možemo prehraniti obitelj”

Nedugo nakon tog članka, naša je ekipa, prije desetak dana, u prolazu u Kotoribi susrela veselu radnu ekipu na krovu. – Zašto ne pišete i o nama? I mi smo Romi i radimo – pitali su nas u šali.

Bili su to radnici tvrtke Krov-Commerce iz Svete Marije. Oni su Danijel Lučić (40), Mladen Panić (35) i Boro Oršoš (32) iz Kotoribe, a u njihovom društvu susreli smo još i Darka Kolara (33) iz Velikog Otoka te Denisa Goluba iz Kotoribe koji je bio pun riječi hvale za svoje kolege.

Kako su nam rekli, svi rade već nekoliko godina i zadovoljni su u tvrtci, a pohvale su uputili i svom šefu. Pitali smo ih i što bi poručili našim čitateljima.

– Obrazovanje je vrlo bitno, poručio bih svim mladima, a posebno Romima, neka se školuju, zaposle se i zarađuju za život. Nema ljepšeg osjećaja nego kad nešto postigneš u životu – rekao nam je jedan od njih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije