SABOR

FOTO Izborni sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Prelog

Sabor je jednoglasno usvojio izvješće o radu ogranka i financijskom poslovanju za 2019. godinu te donio program rada i financijski plan za ovu godinu.

U Prelogu je održan redovni izborni sabor Ogranka Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Podružnice Međimurske županije Prelog na kojemu je sudjelovalo 60 od 90 članova koliko ukupno broji ogranak Prelog i njihovi gosti. 

Sabor je jednoglasno usvojio izvješće o radu ogranka i financijskom poslovanju za 2019. godinu, te donio program rada i financijski plan za ovu godinu.

Tajnim glasovanjem birana su tijela ogranka: za predsjednika ogranka i u narednom mandatu izabran je Drago Kare. Za članove Središnjeg odbor ogranka izabrani su Slavko Markač, Rajko Sraka, Darko Fileš, Nedeljko Hižman, Slavko Štefan i Božidar Vadlja.

U Nadzorni odbor ogranka izabrani su Damir Golomboš, Ivica Kalšan i Božidare Glavak, a u Sud časti ogranka Ivan Glavina, Juraj Deladio i Zdravko Petković.

U ime grada Preloga Saboru se obratio zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan te istaknuo dobru suradnju Grada i Udruge te da Grad podržava i financijski prati potrebe Udruge.

Predsjednik Podružnice Stjepan Horvat pohvalio je rad i aktivnosti ogranka Udruge u proteklom razdoblju te da isto očekuje i u narednom razdoblju. Tajnik Podružnice Dražen Tkalec ukratko je upoznao prisutne o aktualnosti vezena uz problematiku braniteljske populacije.

Saboru su se također obratili: Marijan Mandlin predsjednik Udruge HVIDR-a Prelog, Ivan Cvetko predsjednik ogranka UHDDR-a Sveti Đurđ, Ivan Mihalić Predsjednik ogranka UHDDR Drnje, Alojz Fleten Prdsjednik Udruge 1. gbr Tigrovi, Predsjednik ogranka UDVDR Čakovec Tihomir Dominić, Belice Dejan Janušić, M.Subotice Ivan Fabijanić i Ivanovca Petar Krištofić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije