Vijesti / Društvo
Društvo
TOMISLAV NOVINŠČAK 'Privremeno zatvaranje glavnog bolničkog ulaza propisano je nacionalnim protokolom'
Miroslava Novak

KORONA VIRUSA ZASADA NEMA U MEĐIMURJU

TOMISLAV NOVINŠČAK 'Privremeno zatvaranje glavnog bolničkog ulaza propisano je nacionalnim protokolom'

U ovome trenutku u Međimurju nema potvrde koronavirusa!

Temeljem upita medijskih kuća u svezi zabrane posjeta Županijskoj Bolnici Čakovec i od poslijepodnevnih sati privremeno zatvorenog glavnog ulaza Bolnice, obavještavamo javnost kako su posjete zabranjene temeljem naputka Ministarstva zbog vrhunca gripe, dok je zbog bolničkog protokola o postupanju s pacijentom sa sumnjom na rijetke zarazne bolesti pokrenut protokol koji uključuje aktiviranje alternativnih ulaza i protoka pacijenata i osoblja u Bolnici.

U ovome trenutku u Međimurju nema potvrde koronavirusa. Usko se surađuje na svim razinama s epidemiološkom službom, nadležnim ustanovama, nadležnim ministarstvom i kriznim stožerom. Sve detaljne informacije i aktualnosti će biti dostupne pravovremeno, rekao je ravnatelj Županijske bolnice Čakovec, doc. dr. sc. Tomislav Novinščak.

U četvrtak u 13 sati na našoj Facebook stranici i na portalu eMedjimurje.hr moći ćete pratiti prvu podcast emisiju uživo, a tema će biti - koronavirus. Naš voditelj Miljenko Ovčar ugostit će voditeljicu djelatnosti epidemiologije Višnju Smilović i ravnatelja Županijske bolnice Čakovec, Tomislava Novinščaka. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!