Održan humanitarni koncert Udruge “Fijolina”

Jučer je u Centru za kulturu održani humanitarni koncert Udruge “Fijolina” na čelu s predsjednikom udruge Nenadom Peršakom, čovjek kojega mnogi nazivaju anđeo bez krila. Voditelji programa su bili Dejan Buvač i Klara Ladić, a za glazbenu produkciju zadužen je bio Zlatko Korbelj- Zujo. Koncert je organiziran na inicijativu Marije Jambrošić.

Koncert su upotpunila mnoga poznata imena međimurske estrade. Prisutni su uživali slušajući Mariju Jambrošić, Meri Šeparović, Elizabeta Toplek- teta Liza, Rebeku Posavec, plesnu skupinu “Teuta”, vokalna skupina Glorija, KUD “Seljačka sloga” iz Nedelišća, Suzana Herceg, Tajana Toplek, Ivan Škvorc-Ivač, KUD Kotoriba. Svi izvođači su na ovaj način ujedno  pomogli onima kojima je pomoć potrebna.

Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je djeci i mladima bez roditeljske skrbi. Ovo je samo još jedna brojnih akcija udruge “Fijolina”, koja je svojim aktivnim radom pružila priliku djeci i mladima da postanu ljudi, da ostavare svoj san i žive kao književnici, glazbenici, pravnici, ekonomisti o čemu bi bez potpore “Fijoline”, mogli samo sanjati.

Ovakve akcije podsjećaju nas da je ponekad dovoljno samo malo dobre volje i veliko srce, da bi nekoga učinili sretnim. Nakon ovog koncerta Fijolina Vas poziva 16.12.2012. na humanitarni koncert u Žiškovcu kojeg uz članove Fijoline organizira Željko Pokupec Šero i Vladimir Košir Tonka. Odazivom na ove koncerte pomažete djeci kojoj je u ovom trenutku pomoć najpotrebnija.

Pomozite svi zajedno kako bi djeca imala predivan i jedinstven Božić!

Kako biste bili sigurni da je novac stigao u prave ruke, svoju donaciju možete pratiti na stranici www.fijolina.hr..Molimo građane da novčanom uplatom na žiro račun Fijoline 2392007-1100074777 model 02 kod Međimurske banke. Svi koji ste zainteresirani da svojim volontiranjem ili idejama pomognete u prikupljanju donacija, molimo da jave na email fijolina@fijolina.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije