ČESTITAMO

FOTO Najbolju masku 56. Međimurskog fašnika ima Udruga Maxenca iz Macinca!

Počasne nagrade za očuvanje tradicije međimurskog fašnika primili su KUU "Maškori" Kvitrovec i KUU Zasadbreg "Mukavci i coprnice"

Ovogodišnji Međimurski fašnik oduševio je sve posjetitelje i stanovnike grada Čakovca, što ne bi bilo moguće bez kreativnosti i velikog truda svih sudionika u izradi maštovitih maski, kao i pjesmi, plesu i veselju kojima su razveseljavali posjetitelje, čime je 56. ‘Međimurski fašnik’ ispunio svoj cilj.

Počasne nagrade za očuvanje tradicije međimurskog fašnika primili su KUU “Maškori” Kvitrovec i KUU Zasadbreg “Mukavci i coprnice”.

>> 1500 sudionika povorke zavladalo centrom Čakovca, pridružili im se brojni građani

Druga nagrada otišla je u ruke Svetomartinskih krampusa iz Svetog Martina na Muri, treću nagradu osvojili su Čuvari mitova i legendi iz Nedelišća, četvrto mjesto osvojili su Serjonski lofrači iz Murskog Središća, a peto mjesto osvojila je Udruga osoba s intelektualnim poteškoćama.

Najbolja maska 56. Međimurskog fašnika je ona Udruge Maxenca iz Macinca.

Nagrade su osigurali Galerija Sjever, Bat, Magma, Interkast, Gradski bazeni “Marija Ružić” Čakovec, Castellum**** business&city break hotel te Turistička zajednica Grada Čakovca.

– Veliko hvala svim sudionicima, posjetiteljima i sponzorima ovogodišnjeg Međimurskog fašnika u Čakovcu te vas ovim putem pozivamo na ponovo druženje sljedeće godine, kažu iz Turističke zajednice grada Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije