Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Najbolju masku 56. Međimurskog fašnika ima Udruga Maxenca iz Macinca!
Korina Ban

ČESTITAMO

FOTO Najbolju masku 56. Međimurskog fašnika ima Udruga Maxenca iz Macinca!

Počasne nagrade za očuvanje tradicije međimurskog fašnika primili su KUU "Maškori" Kvitrovec i KUU Zasadbreg "Mukavci i coprnice"

Ovogodišnji Međimurski fašnik oduševio je sve posjetitelje i stanovnike grada Čakovca, što ne bi bilo moguće bez kreativnosti i velikog truda svih sudionika u izradi maštovitih maski, kao i pjesmi, plesu i veselju kojima su razveseljavali posjetitelje, čime je 56. 'Međimurski fašnik' ispunio svoj cilj.

Počasne nagrade za očuvanje tradicije međimurskog fašnika primili su KUU "Maškori" Kvitrovec i KUU Zasadbreg "Mukavci i coprnice".

1500 sudionika povorke zavladalo centrom Čakovca, pridružili im se brojni građani Fotogalerija

Druga nagrada otišla je u ruke Svetomartinskih krampusa iz Svetog Martina na Muri, treću nagradu osvojili su Čuvari mitova i legendi iz Nedelišća, četvrto mjesto osvojili su Serjonski lofrači iz Murskog Središća, a peto mjesto osvojila je Udruga osoba s intelektualnim poteškoćama.

Najbolja maska 56. Međimurskog fašnika je ona Udruge Maxenca iz Macinca.

Nagrade su osigurali Galerija Sjever, Bat, Magma, Interkast, Gradski bazeni "Marija Ružić" Čakovec, Castellum**** business&city break hotel te Turistička zajednica Grada Čakovca.

- Veliko hvala svim sudionicima, posjetiteljima i sponzorima ovogodišnjeg Međimurskog fašnika u Čakovcu te vas ovim putem pozivamo na ponovo druženje sljedeće godine, kažu iz Turističke zajednice grada Čakovca.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!