priznanje za međimurce

NAGRADA PORIN Scifidelity Orchestra nominiran za najbolji Instrumentalni album 2020.!

Ovo je veliko priznanje za članove benda: Stjepana Štefa Horvata - Double Bass, Benjamina Biba Horvata - Banjo, Filipa Pivota Horvata - Vocal, Trombone i Roberta Paju Pajića - Clarinet.

Na svečanoj ceremoniji u zagrebačkom Matis Absolute Loungeu objavljene su nominacije za 27. izdanje Glazbene nagrade Porin. Glasačko tijelo u prvom krugu glasanja svoje favorite je biralo među ukupno 2400 ovogodišnjih prijava raspoređenih u 37 kategorija što je povećanje od gotovo 400 prijava u odnosu na prošlu godinu. 

Nominacije u Kategoriji br. 34 – Najbolji instrumentalni album (izvan klasične i jazz glazbe) nominirani su Međimurci – Scifidelity Orchestra s albumom Hliday special. Ovo je veliko priznanje za članove benda: Stjepana Štefa Horvata – Double Bass, Benjamina Biba Horvata – Banjo, Filipa Pivota Horvata – Vocal, Trombone i Roberta Paju Pajića – Clarinet.

Tko će osvojiti prestižnu statuu odlučit će glasačko tijelo u drugom krugu glasanja kada će izabrati najbolje od najboljih, a dobitnici Porina bit će poznati na završnoj svečanosti koja će se održati 27. ožujka u Centru Zamet u Rijeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije