FESTIVAL LJUBAVI

LJUBAVNI PETAK U SŠP Tradicionalno druženje s preloškim osmašima

Najromantičniji dan u godini Srednja škola Prelog obilježila je druženjem s osmašima OŠ Prelog u školskoj dvorani.

Šećer na kraju prošlog tjedna bio je upravo Festival ljubavi koji je Srednja škola Prelog organizirala u petak, 14. veljače 2020. godine. Najromantičniji dan u godini obilježili su druženjem s osmašima OŠ Prelog u školskoj dvorani.

– Čast nam je i zadovoljstvo što smo i ove godine uz kraći prigodni program zaplesali u ritmovima romantične bachate, a zatim se osladili prigodnim zalogajčićima s izrekama o ljubavi  i bezalkoholnim koktelima. Dotjerali smo i prostor kod ulaza, a potrudili smo se ukrasiti i školsku dvoranu. U ovu su manifestaciju bile uključene vrijedne ruke naših učenika ugostiteljskih smjerova, a posebno učenika 3.PKS, 3.SK i 3.THK razreda.
Našim dragim gostima svoje su pjesme kazivali učenici 4.G razreda – Julija Zvonar, Ana-Maria Bogomolec te Edo Milinović, a školski je zbor započeo susret izvedbom dviju skladbi pod vodstvom profesorice Đurđice Katanec.

Učenica Mirna Tomljanović preuzela je voditeljsku ulogu, a idejne začetnice projekta i ove su godine pedagoginja T. Lilić, knjižničarka N. Sakač te prof. Ž. Ivančok Varga, a stručnu pomoć pri izradi slanih i slatkih delicija i ukusnih napitaka svojim su učenicima pružili nastavnici iz aktiva prehrane i ugostiteljstva – J. Poljak, G. Žvorc, I. Martinec Novak, Z. Tomašić i V. Turek. Hvala i našem učeniku Domagoju Turku  iz 2.G razreda na tehničkoj podršci. Plesna radionica bila je vrlo uspješna i naši su se plesači ove godine posebno potrudili, a iskusnoj plesnoj instruktorici, prof. T. Baksa pridružile su se  i učenice 4. G razreda. Veliko hvala ravnateljici OŠ Prelog te nastavnicima koji su dopratili svoje učenike,  kao i domaćinu – ravnatelju T. Greguru, kažu iz SŠ Prelog.

– Ovogodišnji Festival ljubavi rado ćemo dodati u mozaik naših druženja koji je iz godine u godinu raznovrsniji i kreativniji uz pozitivne vibre. Vidimo se nagodinu, naglasili su.

VALENTINOVO U PRELOGU

Uoči Valentinova u četvrtak, 13. veljače 2020. godine u multimedijalnoj dvorani preloškog muzeja pridružili su se obilježavanju Dana zaljubljenih u organizaciji Književnog kruga Prelog, odnosno na poziv gospođe Marije Vuk s kojom imamo divnu suradnju već dulji niz godina. Školu su predstavljali učenici 4.G razreda – Julija Zvonar, Ana-Maria Bogomolec te Edo Milinović kazivajući vlastite stihove o ljubavi. Učenike je dopratila njihova mentorica prof. Ž. Ivančok Varga, a o dječjim ljubavima i simpatijama progovorili su i učenici OŠ Prelog. Glazbena poslastica dodatno je uveličala večernje druženje na koje se uvijek rado odazovu.
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije